Recently I like making a Italian dinner with ingredients from Eataly.
最近はEatalyで食材を買ってきてイタリアンを作るのにはまっています。
One day, I found a goo Uni(Sea urchin) box at their seafood section.
It made me want to eat a Uni pasta only at the first glance.
I bought the Uni box for twenty two dollars.
Eatalyでとってもいい感じの雲丹を見つけました。
見た瞬間に雲丹パスタが食べたくなって、$22.00の雲丹を箱買い。
All ingredients for Uni pasta.
他の食材はこんな感じ
I like fresh pastas sold at Eataly, too.
そして、一緒にEatalyで買ってきた生パスタ。
Today’s pasta is Tagliatelle for $7.49.
Tagliatelleで$7.40
Boil pasta and stir frie onion and Maitake in olive oil.
パスタをゆでている間に玉葱のみじん切りと舞茸を炒めます。
Once all materials have been cooked, mix the boiled pasta, Uni and heavy cream.
Only few seconds.
Then add the little vegetable stock.
玉葱と舞茸に火が通ったら茹で上がったパスタを入れて手早く絡めて、そこに雲丹を投入。
さらに生クリームと少しの野菜ブイヨンを投入。
Serve in dishes.
Put few pieces of uncooked Uni.
And sprinkle Parmigiano Reggiano cheese on it.
お皿に盛り付けて、飾り用に取っておいた雲丹を上に乗せて、削りたてのパルミジャーノレジャーノを掛ければ出来上がり。
Its cost is about $20.00 par dish.
But it’s very delicious pasta.
一皿のコストが$20.00ぐらいに成りますが、とっても美味しくできました。
お店で食べる一皿$35.00の雲丹パスタに勝ってます。
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