Clam chowder recipe (クラムチャウダ レシピ)

I would never forget the taste of the clam chowder that I ate in Boston.
I tried to cook a clam chowder.
ボストンで食べたクラムチャウダの味が忘れられなくて・・・
自分で作ってみる。

Here are the ingredients.
材料はこんな感じ
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I cut onion, potato and bacon in a dice size.
タマネギとジャガイモベーコンは食感が出るようにざっくり切る。
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Steam clams with white wine.
蛤を酒蒸しにします。
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After steaming them for few minutes, all clams open.
Pick up clam meat and keep clam juice.
蛤の口が開いたら蛤の身を取り出して、酒蒸しのダシも取っておきます。
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Chop up clam meat.
蛤の身をスープの具に合うようなサイズに刻みます。
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Stir fry bacon with butter.
ベーコンをバターで炒めて・・
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Cook them for few minutes, add the onion and potato.
ベーコンから油が出てきたら、タマネギとジャガイモを投入
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When onion and potato are cooked, add the three tablespoon of flour.
野菜に火が通ったら大さじ3杯程度の小麦粉を振り入れます。
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When the ingredients are coated with flour, stop heating.
具材に小麦粉がなじんだら火を消して
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Put Flied onion , potato and bacon into the pot along with clam and clam juice.
炒めたベーコンと野菜を鍋に移して、そこに蛤の身と酒蒸しのダシを投入。
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And milk and stew for few minutes.
And then a good taste clam chowder is ready to taste.
牛乳を入れてしばらく煮込めば、美味しいクラムチャウダの出来あがり!
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