As my coworker visiting NY from Japan requested to go to eat steaks for dinner, I’ve decided to try a new steakhouse in Manhattan.
I heard there is a very good steakhouse at 50th Street from another colleague.
The colleague said it is better than Wolfgang’s steak house.
The restaurant’s name is Bobby Vans Steakhouse west 50th Street
東京からの出張者のリクエストでステーキディナーに行ってきた。
折角なので、新しいステーキハウスを開拓。
以前職場の人にWolfgang’sよりも美味しいステーキが有ると聞いたことがあったので、そこに行ってみた。
Bobby Vans Steakhouse west 50th Streetというお店。
The interior is as follows.
店内はこんな感じ
Our table was like this.
テーブルはこんな感じ
Butter is served in a small cup and the paper with store name covers the top.
いつものパンとバターです。
美味しいのだけれど、あんまり食べてはいけません。
バターはカップに入ってお店の名前のラベルが乗ってます。
For appetizer, we chose the Mozzarella and tomato.
アパタイザーにモッツアレラとトマト
The engraved restaurant’s name on the steak knife.
メインに変わって交換されたステーキナイフにもお店の名前の刻印が・・
Porterhouse steak for two.
ポーターハウスステーキFor2を注文
We chose the creamed spinach for side.
サイドはクレームドスピナッチ
Bill was as follows.
Not too bad.
2人でワイン1本飲んでこの値段は、まあまあですかねぇ・・
I prefer, Wolfgang’s over this steakhouse.
Because I like a charcoal grilled steak more than an oven grilled steak.
This steakhouse was oven grilled style.
Wolfgang’sよりも美味しいと言われたのですが、私の好みからするとWolfgang’sの方が美味しいかなぁ・・
この辺のステーキハウスの焼き方としてはチャコールの火で焼くのとオーブンで焼くのとが有るのですが、私は断然チャコールで焼いたステーキの方が好きです。
なぜなら外側が強い炎により焦げるほどにカリッと焼かれていて、中がジューシーというのが好きなのです。
残念ながらこのお店はオーブンで焼くスタイルだったので、私の好みには合いませんでした。
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